Тоалетна поезия - Разни текстове
Влез
Login
Парола
 
  Забравена парола
Регистрация
Правила за ползване на сайта

Както и в тоалетната и тук е желателно да се спазват някакви норми и дискретност като да не гледате под полите на другия пол (който и пол да е това), да не псувате като каруцари и каруцарки и т.н.

Сериозно:, Вашите материали са си ваши материали, като поствате нещо гледайте да не нарушавате авторски права и подобни. Ако има оплаквания, моля да се пращат към потребителя и само в краен случай към администратора на сайта. Имайте пред вид, че сайта прекомпресира картинките и ги смалява до 520 пиксела максимален размер (по хоризонтал или вертикал, което е по-голямо), така че дори и някой да сложи защитен материал във фомра на картинка, той и без друго вече за нищо не става. И все пак ако има оплаквания и аргументи, които да ги докажат - ще бъдат удоволетворени.

Не псувайте освен ако не можете да го правите изкустно. Това си е тоалетна и без това, какъв е смисъла да се псува? Сигурен съм, че колкото по-завъртяно се каже нещо, толкова е по-интересно, тъй че псувнята не само ще накара някой със слаби уши и ранима психика между тях да се разсърди ами и вероятно няма да е интересно. Мен не ми пука, но нали знаете много хора считат, че част от езика трябва да се учи след 18 годишна възраст - хайде да не ги травмираме!

Сайтът има лимити за брой постинги, коментари, картинки, включително и колко такива могат да се записват на ден. Ако го стигнете вижте какво пише в съобщението и действайте според инсрукциите. Мисля, че така е по-добре отколкото да се дзверите в картинки с цифри и странни думи. Ако се злоупотребява известно време няма да се трие, но като стане много ... Ако се наложи ще се появят картинки с цифри и думички или нещо още по-налудничаво, но да се надяваме, че ще минем без това. Лимитите са достатъчно големи за ежедневна тоалетна активност, така че мисля няма да има проблем (освен ако не сте сбъркали аспирина с друго някой ден - ех случва се).

На стената на тоалетната може да се пише на всяка тема! Ако ви избива на политика - тъй да е, на любов към ближния - ваша си работа, ако ви се вика "еврика" - плаваемостта във вода и вода с примеси е различна! Понеже в днешното общество има свобода на словото, не използвайте изрази, които могат да се приемат като расизъм, подтикване към незаконни действия, разпалване на омраза и т.н. Например помнете, че в Африка не живеят афро-американци, ама ако стане дума не го споменавайте (за консултации Саша Коен). Не забравяйте, че има хора докачливи.

Сайтът и съдържателите му не носят отговорност за действията на потребителите му. Този сайт само предоставя услуги и потребителите му следва да са прочели този текст и да не нарушават закона при употребата им. Сайтът не записва никаква информация за потребителите освен тази която се попълва във формите. Ако потребител извършва нарушение на закона посредством услугите предоставяни от този сайт, съдържателите му са готови да окажат съдействие на властите след предоставяне на необходимите доказателства.
  Правила | За тоалетната | Въпроси и отговори | Advertising