Тоалетна поезия
Влез
Login
Парола
 
  Забравена парола
Регистрация
Тоалетна поезия

ToiletPoetry.Com

Мрежата е пълна с глупости, но всеки има още какво да каже!

Едно време му викахме ... сега му викаме микроблогинг. Та значи регистрирате се - безплатно е, а и нищо не се налага да казвате за себе си (освен ако не ви иде от вътре де) и споделете, каквото напира да излезе (няма значение от къде)!

Преди да се логнете на сайта моля проверете дали не сте яли боб!


        

Избрано

Michael (root) Michael (root) Написано:22.10.2014
Image from the WEB (371 x 375) Вот во что нужно инвестировать!

Некий итальянский художник Пьеро Мандзони в мае 1961 года насрал по 30 грамм говна в 90 банок, пронумеровал их, подписал «Говно художника. Натуральный консервированный продукт» на четырёх разных языках - английском, итальянском, французском и немецком - и впарил их людям по цене золота. К слову, Петруха был всегда немного е**нут, вследствие плотной алко- и наркозавсимости, и чуть более аферист. Выходило отличное сочетание двух гениев - Петруха, обтрескавшись, выдумывал всякую х**ню и тут же впаривал её людям. * В мае 2007 года банка дерьма под порядковым номером 18 ушла с молотка за 124 штуки евров.
* В настоящее время банки с говном можно лицезреть в Галерее Тейт (Лондон), Музее Помпиду (Париж) и в Музее современного искусства (Нью-Йорк).
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:01.01.2013
Вярване, подчинение, богове - не разбирам света така, но и не разбирам нещо друго - жаждата българска някой Исус, някой свят човек да е единственото същество имащо право да казва истина. Подозирам, че както днес платените клакьори, така вчера телевизии, вестници, мълва и всякаква друга пропаганда е затворила ушите, очите и душите ви за всичко правдиво и за всичко добро. Затворили са го с капака на претенцията - "кой го казва", "тоя го знам аз" и всички подобни отсъждания позволяващи на нашего брата българин да се отдава на пороците си, да обвинява другите в туй, което и сам е готов да стори и да се чувства невинен пред себе си, но и да не чува никого, защото на всекиго може кусур да му се намери. Тъй е загубил българина способност да отмерва по-големи и по-малки злини и по-големи и по-малки добрини, направил е туй част от същността си и сам в ръцете на най-големите си душмани се е поставил, ония душмани дето са довели душевните му тъмни страни до префинените крайности на наглостта и безочието, на себепрославянето за дела, които биха и дявол накарали да се засрами. Българинът накрая си сложи герб какъвто заслужава и какъвто най-добре го отразява - гербът на падението и простащинатам, на възвеличаването в светии на същите, които го грабиха и унижаваха. Дано 2013 ни донесе малко честност пред самите себе си - малка стъпка за всеки един отделен българин, но необходима за да направим една по-голяма напред заедно.
Share in Facebook 1 Гласове 
1 коментари 
Michael (root) Michael (root) Написано:28.01.2014 15:21
b
Michael (root) Michael (root) Написано:02.11.2011
Какъвто и диктатор да роди България все ще го интересува повече далаверата, отколкото владеенето на света...
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:21.03.2011
Mainecoon1.png (   322.8Kb) (430 x 319) Sorry guys - just testing the fecebook with link thumbnails - nothing "smart" this time.
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:26.12.2010
I am not a pack animal - I am Bulgarian!
Share in Facebook

  Правила | За тоалетната | Въпроси и отговори | Advertising