Тоалетна поезия
Влез
Login
Парола
 
  Забравена парола
Регистрация
Тоалетна поезия

ToiletPoetry.Com

Мрежата е пълна с глупости, но всеки има още какво да каже!

Едно време му викахме ... сега му викаме микроблогинг. Та значи регистрирате се - безплатно е, а и нищо не се налага да казвате за себе си (освен ако не ви иде от вътре де) и споделете, каквото напира да излезе (няма значение от къде)!

Преди да се логнете на сайта моля проверете дали не сте яли боб!


        

Избрано

Michael (root) Michael (root) Написано:01.03.2013
Не съм Костовист от последния ден, но ще го защитя. Няма смисъл да спорим дали и за какво е виновен, защото свестният спор би изисквал информация, която няма как да добием. Затуй ще ви призова да помислите дали пък омразата към този човек не ви е умишлено насадена - погледнете назад и вижте кой го споменава, кой повтаря като латерна колко лошо е направил Костов и ще започнете като мен да изпитвате съмнения. Сигурно е, че е почнал с тях, но някъде по пътя са се разделили ... Та и аз ще призова хайде стига първични реакции, силните емоции правят човек лесно управляем, изборът ни засега и без това е почти никакъв, ако Костов значи малко нерв в лагера на взелите се насериозно политици ами значи пак е нещо. Противното е повторение на хлапашкото величаене на Тиквения бог или казано иначе - нима вярвате, че хаотичния гняв ще ви даде достатъчно власт да зачеркнете всички, след като и сега те играят тяхната игра, а ние сме поставени отдолу да си въобразяваме, че ще играят нашата - илюзия, както е илюзия и любовта получена от наивници. Хаосът е идеалната среда за измамниците и крадците и най-голямата вина на ГЕРБ е, че докато пропагандираха как ще въведат ред създаваха само хаос. На кого служат също е важно, но вярвате или не е второстепенно - най-важното е вярата в реда, а не надеждата в бъдещото му въвеждане - такава надежда ражда жажда за революции, а не цивилизация (била тя справедлива или не). Надявам се нашите олигарси и чуждите им партньори да са научили поне един урок - че можеш да употребиш глупака, но не можеш да го оставиш да ти пази лозето.
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:19.09.2012
Image from the WEB (429 x 448) Love from first sight!
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:30.05.2012
The government uses "carrot and stick" tactics, however it uses the both items the wrong way - sticks them in our collective asses.
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:22.03.2012
Колкото съм умен - толкова съм и тъп!
Share in Facebook
Michael (root) Michael (root) Написано:20.04.2011
The Anti-Gravity protests continue around the world. Governments still refuse to lower the gravity constant. Economist says: Governments underestimate the gravity of the situation.
Share in Facebook

  Правила | За тоалетната | Въпроси и отговори | Advertising