Тоалетна поезия - Разни текстове
Влез
Login
Парола
 
  Забравена парола
Регистрация
Рекламиране тук

За сега рекламата е безплатна и ще остане така известно време. Освен по изрично решение на администратора реклама се приема само за тоалетни принадлежности и оборудване ;). Ако се интересувате: пишете..

Дупките за реклама са следните:  1. Ляво горе. Изображенията могат да са с ширина до 180 пиксела и височина до 200 пиксела. Слотът е точно под менюто в ляво.


  2. Ляво долу. Изображенията могат да са с ширина до 180 пиксела и височина до 200 пиксела. Слотът е в панела на менюто в ляво, като се показва най-отдолу - след другото съдържание, ако има такова (например чакащи потвърждения приятели, албум картинки и други).


  3. Среда горе. Изображенията могат да са с ширина до 550 пиксела и височина до 40 пиксела. Препоръчително е изображенията да са поне 400 пиксела широки ако не са придружени с текст. Слотът се показва в основната колона над всичко останало - точно под шапката на станиците.


  4. Среда долу. Изображенията могат да са с ширина до 550 пиксела и височина до 100 пиксела. Препоръчително е изображенията да са поне 400 пиксела широки ако не са придружени с текст. Слотът се намира в основната колона най-долу след съдържанието на страниците, но над линията с допълнителни връзки (FAQ, About и т.н.).Всички слотове могат да показват както само текст, така и картинка (с размери както пише по-горе). Текстовете се състоят от заглавие и подробности (незадължителни), като за линк се ползва заглавието. Ако рекламата има и картинка, може да се избира дали да се показва текста под/до нея. Размерите за заглавие са до 80 символа и за подробности до 200 символа.
  Правила | За тоалетната | Въпроси и отговори | Advertising